«Це ганьба, особливо з боку європейських гравців»: Долгополов розритикував колег за участь на турнірі у росії

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
193
0 голосів
«Це ганьба, особливо з боку європейських гравців»: Долгополов розритикував колег за участь на турнірі у росії
Олександр Долгополов, фото з відкритих джерел
Екс-перша ракетка України Олександр Долгополов жорстко прокоментував участь деяких своїх колег з цивілізованих країн на неофіційному тенісному турнірі у росії.

Олександр Долгополов прокоментував участь тенісистів на турнірі у росії.

«Це ганьба, особливо з боку європейських гравців. Я не можу цього зрозуміти, я не знаю, про що вони думають. Вони просто отримують чорні гроші. Росіяни щодня погрожують Європі ядеркою, енергетичним шантажем, а вони все одно вирішили поїхати туди і заробити трохи грошей.

Ці хлопці не відчайдушно потребують грошей. Я маю на увазі, що Баутіста виступає в Турі вже п’ятнадцять років, і Маннаріно майже стільки ж. Тож для мене це просто смішно. Це жалюгідно», – сказав Долгополов в коментарі для Daily Mail.

  • У перші дні грудня у санкт-петербурзі відбувся тенісний турнір, на який було запрошено спортсменів з Італії, Франції та Іспанії.
  • Відомо, що у росіїї виступили француз Адріан Маннаріно (№22 у рейтингу ATP), серби Ласло Дьєре (№33) та Душан Лайович (№52), іспанець Роберто Баутіста-Агут (№57), а також Юлія Путінцева, яка представляє Казахстан (68-ма ракетка світу згідно з рейтингом WTA).