«Слава Україні»: російська тенісистка після перемоги на турнірі зробила неочікувану заяву

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
588
0 голосів
«Слава Україні»: російська тенісистка після перемоги на турнірі зробила неочікувану заяву
Вероніка Мірошниченко. Фото: інстаграм
Російська тенісистка Вероніка Мірошниченко (WTA 327) прокоментувала свою перемогу в парному розряді на турнірі ITF W40 у мексиканському Веракрусі.

Вероніка Мірошниченко, яка виступає під нейтральним прапором, маючи паспорт громадянки РФ, в парі з американкою Делейною Х'юїтт тріумфувала на турнірі ITF W40 у мексиканському Веракрусі, здолавши Вікторію Ху зі США та Мелані Соланге Кривой з Аргентини у трьох сетах 2:1 (2:6, 6:3, 10:8).

І ця вікторія підданої путіна так би і пройшла повз українські новини, якби не вогняний коментар Мірошниченко після гри.

«Завершую цей сезон з перемогою. Дуже вдячна своїм близьким, своїй родині, своїй команді за підтримку. Незважаючи на труднощі, цей сезон був дуже класним, було багато сліз, багато усмішок, багато перемог, завершую з найкращим (поки що рейтингом) в одиночці (247) і в парі (327).

Будемо далі працювати і рухатися тільки вперед з новими силами наступного сезону. Слава Україні», – написала тенісистка на своїй сторінці в інстаграм.

  • В одиночному розряді на турнірі в Веракрусі Мірошниченко вилетіла на стадії 1/4 фіналу, програвши мексиканці Вікторії Родрігес: 0:2 (2:6, 3:6).
  • Вероніка Мірошниченко в оновленому рейтингу WTA займає 327 рядок.
  • Відзначимо, що Вероніка народилася в Москві, але виросла і провела все дитинство в Запоріжжі. В 11 років вона переїхала до США і вважає себе українкою з російським паспортом.