Світоліна може отримати нагороду від WTA Player Awards: в якій номінації перебуває українка

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
314
0 голосів
Світоліна може отримати нагороду від WTA Player Awards: в якій номінації перебуває українка
Еліна Світоліна. Фото: Google
Українська тенісистка Еліна Світоліна потрапила до номінації «Повернення року» від WTA Player Awards. Переможця оберуть представники міжнародних тенісних ЗМІ шляхом голосування.

Українська тенісистка Еліна Світоліна (WTA №25) увійшла до списку номінантів на відзнаку «Повернення року» в рамках WTA-турнірів.

У цій категорії представлені спортсмени, рейтинг яких суттєво знизився через травми або особисті обставини, проте вони змогли продемонструвати вражаючі результати в поточному сезоні та вибороти рейтингові бали.

Окрім українки, до номінантів на цю нагороду також входять Маркета Вондроушова (WTA №7), Кароліна Мухова (WTA №8), Сє Шувей (WTA №701) та Анастасія Павлюченкова (WTA №58).

Визначення лауреатів щорічної нагороди WTA Player Awards відбудеться шляхом голосування представників міжнародних тенісних ЗМІ.

  • Після вильоту з US Open-2023 у третьому колі Еліна Світоліна взяла паузу у виступах. В українки були проблеми зі стопою.
  • Найкращим досягненням Світоліної в 2023-му став півфінал Вімблдона, де наша співвітчизниця програла чешці Маркеті Вондроушовій (0:2 (3:6, 3:6).