«Її тіло змінилось»: тренер Світоліної розповів про повернення українки на корт після вагітності

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
275
0 голосів
«Її тіло змінилось»: тренер Світоліної розповів про повернення українки на корт після вагітності
Еліна Світоліна, фото: Google
Тренер Еліни Світоліної Рамон Слюйтер розповів про повернення своєї підопічної на корт після народження доньки.

Тренер Світоліної висловився про повернення українки після народження доньки.

«Еліна була націлена на початок квітня 2022 року і сказала, що хоче бути в формі в Римі, оскільки їй дуже подобається цей ґрунтовий турнір. Вона вигравала його двічі. І мені дуже сподобалось, що у неї була мета. Але ми не знали, як відреагує її організм, і повинні були бути обережними. Це було чимось новим і для неї, і для мене. Її тіло змінилось, і до цього потрібно було звикнути.

Ми слідкували за реакцією тіла на навантаження. Але не було жодних рецидивів, практично не було травм. Тому вже на початку квітня Еліна була готова до змагань. Одна з найсильніших сторін нашої співпраці – наша відкритість один перед одним. Я відчуваю, що ми хочемо кращого один для одного. І вибираємо найкращий розвиток подій для нас обох», – сказав Слюйтер в коментарі для «Трібуни».

  • Світоліна, яка востаннє виходила на корт ще на початку вересня, раніше повідомила, що пропускати Олімпійські ігри в Парижі-2024 вона не планує.
  • Після вильоту з US Open-2023 у третьому колі Еліна взяла паузу у виступах. В українки були проблеми зі стопою.
  • Найкращим досягненням Світоліної в 2023-му став півфінал Вімблдона, де наша співвітчизниця програла чешці Маркеті Вондроушовій.