Розклад українців на турнірах WTA та ATP 3 жовтня: Костюк та Цуренко продовжують боротьбу в Пекіні

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
901
0 голосів
Розклад українців на турнірах WTA та ATP 3 жовтня: Костюк та Цуренко продовжують боротьбу в Пекіні
Марта Костюк. Фото: Instagram
Протягом 3 жовтня українські тенісисти стартують у різних турнірах по всьому світу, а Марта Костюк та Леся Цуренко продовжать боротьбу на «тисячнику» в Пекіні.

3 жовтня на нас очікує чимала кількість матчів за участі українських тенісистів на турнірах по всьому світу.

  • У другому раунді турніру WTA 1000 у китайському Пекіні зіграють Марта Костюк та Леся Цуренко.
  • Першою на корт вийде Костюк, матч якої проти представниці Тунісу Онс Жабер розпочнеться орієнтовно о 09:00. За нею зіграє Цуренко проти «нейтральної» росіянки Вєроніки Кудерметової. Ця гра розпочнеться приблизно о 10:30 за київським часом.
  • Вже по обіді у першому колі турніру ATP Challenger 100 у французькому Муйєрон-ле-Каптіф зіграють чоловіки. Ілля Марченко у одиночному розряді зійдеться з французом Бенжаменом Бонзі. 
  • Віталій Сачко на цьому ж турнірі з німцем Нікласом Шеллом стартує у основній сітці парного розряду матчем проти фіна Патріка Нікласа Салмінена та грека Петроса Циципаса. Матчі Марченка та Сачка мають розпочатися у один час – 16:00 за Києвом.
  • Завершить ігровий день Олексій Крутих, який проведе гру першого раунду турніру ATP Challenger 75 в португальському Лісабоні проти південнокорейця Джерарда Кампанья Лі. Цей поєдинок орієнтовно стартує о 18:00.

Учора, 2 жовтня, Костюк та Цуренко дізналися свої місця у оновленому тижневому рейтингу WTA. Сачко, Крутих та Марченко за новим топом АТР утворюють поточну трійку найкращих українських тенісистів.