Перша юніорська ракетка України здобув дебютну перемогу на професійному рівні: він здолав німецького суперника

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
830
0 голосів
Перша юніорська ракетка України здобув дебютну перемогу на професійному рівні: він здолав німецького суперника
Володимир Якубенко. Фото: Тенісний портал України
Український тенісист Володимир Якубенко своєю перемогою над німцем Максом Гансом Ренбергом створив сенсацію, адже українець у першій звитязі на професійному рівні подолав першого сіяного гравця.

На турнірі ITF W15 у французькому Форбасі сталася історична подія для першої ракетки України серед юніорів Володимира Якубенка. 18-річний тенісист першу перемогу у основній сітці професійного турніру.

У стартовій грі турніру у Франції українцю протистояв перший номер посіву, №394 ATP Макс Ганс Ренберг. Попри те, що Якубенка в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів поки немає, статус суперника його не злякав і він в трьох сетах показав гідну боротьбу.

В перших двох сетах Якубенко та Ренберг обмінялися перемогами 6:3, а ось в третьому сеті українець розбив свого суперника з рахунком 6:1 та вийшов до наступного раунду.

Теніс. ITF W15. Форбах (Франція). Перший раунд.

Володимир Якубенко – Макс Ганс Ренберг – 2:1 (6:3, 3:6, 6:1).

  • Суперник українця у другому раунді визначиться по обіді 27 вересня в матчі між французом Антуаном Венсаном та нідерландцем Даніелем де Йонге.
  • Для Якубенка турнір у Форбасі став другим на професійному рівні. В червні Володимир дебютував у змаганнях ITF в Клуж-Напоці, але не зумів подолати перший раунд.