«Перед вирішальною грою спав добре»: тенісист збірної України здивував висловлюванням про матч із Колумбією

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
838
0 голосів
«Перед вирішальною грою спав добре»: тенісист збірної України здивував висловлюванням про матч із Колумбією
Владислав Орлов. Фото: ФТУ
Член збірної України з тенісу Владислав Орлов прокоментував перемогу над Колумбією у Кубку Девіса (3:2). За його словами, він і сам до останнього не вірив у перемогу.

Тенісист Владислав Орлов заявив, що участь в Кубку Девіса, де збірна України перемогла Колумбію (3:2) відняла в нього дуже багато сил.

«Цей Кубок був для мене дуже емоційним. Тепер я розумію, якщо мене наступного разу викличуть на цей турнір, то я не буду планувати наступні змагання через тиждень, треба перепочити. Кубок Дейвіса – це особливий турнір, на якому ти викладаєшся на 1000 відсотків».

За словами гравця, початок турніру для нього склався досить важко.

«Цей виклик став п’ятим для мене в збірну. Звісно, перший та вирішальний матч відрізнялися. Після першої гри я зробив висновки, капітан Орест Терещук мені допоміг. Я почав грати більш виважено та стримано. Вдалося втримати заряд до самого кінця та перемогли».

Орлов підкреслив, що не очікував на камбек команди у протистоянні із колумбійцями.

«Після першого дня я розумів, що не підвів команду, але й не допоміг їй. Рахунок 1:1 більше шансів залишав колумбійцям. Спав я добре, бо, чесно кажучи, не вірив, що буде остання фінальна зустріч, яку треба буде грати. Звісно, я відчував відповідальність», – сказав Орлов в ефірі телеканалу ДІМ.

Зазначимо, що саме Орлов виграв вирішальний матч, який дозволив команді вперше за сім років вийти до плей-оф Елітної групи. Цей відрізок турніру пройде в лютому 2024 року.