Людмила Кіченок – про перемогу на US Open і партнерку по «золоту»: «В Олени Остапенко є одна супер-сила, на мій погляд»

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
6844
4 голоси
Людмила Кіченок – про перемогу на US Open і партнерку по «золоту»: «В Олени Остапенко є одна супер-сила, на мій погляд»
Людмила Кіченок. Фото: Google
Українська тенісистка в парі з Оленою Остапенко виграла Відкритий чемпіонат США та розповіла сайту Sport-Express.ua про історичний фінал і суперсилу партнерки

Історична подія: Людмила Кіченок в парі з латвійкою Оленою Остапенко у фіналі US Open перемогла Крістіну Младенович та Чжан Шуай – 6:4, 6:3. Таким чином Люда стала першою українкою, яка виграла цей турнір. Також їй вдалося оновити національний рекорд у рейтингу WTA у парному розряді. Вона посіла п’яте місце.

Сайт Sport-Express.ua записав ексклюзивний коментар Людмили про історичний фінал US Open. 

«Одразу після фіналу мене переповнювали відчуття щастя та радості. Це таке задоволення, коли твоя робота приносить плоди! Якщо згадувати шлях, який ми пройшли, то найскладнішими були матч третього кола та фінал», – розповіла Кіченок.

Нагадаємо, в третьому колі наша Людмила з Оленою Остапенко здолала бразильсько-німецький дует Хаддад-Майя/Зігмунд (12): 6-3 7-6 (5).

«Чи були якісь особливі знаки, що ми переможемо? Я взагалі не дуже забобонна людина, але на змаганнях, коли ти виграєш перший матч, то зазвичай, весь турнір потім робиш одну й ту саму рутину», – сказала Людмила сайту Sport-Express.ua.

Говорячи про свою партнерку у цьому турнірі, латвійку Олену Остапенко, Людмила розповіла, що є її головною суперсилою, яка рухала тандем вперед у Нью-Йорку:

«В Олени немає авторитетів і це її супер-сила, на мій погляд. Ну і звісно, як гравчиня, вона теж дуже сильна», – зазначила українка. Нагадаємо, 27-річна Остапенко народилася в Ризі в родині колишнього футболіста з Запоріжжя.