Україна буде представлена у фіналі US Open! Кіченок і Остапенко розгромили дует з росіянкою

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
406
2 голоси
Україна буде представлена у фіналі US Open! Кіченок і Остапенко розгромили дует з росіянкою
Людмила Кіченок та Альона Остапенко. Фото: Google
П’ята ракетка України серед жінок Людмила Кіченок пробилася до фіналу парного розряду Відкритого чемпіонату США, здолавши у парі з Альоною Остапенко російсько-тайванський дует.

Людмила Кіченок продовжує писати свою історію. Напередодні пізно ввечері наша співвітчизниця вперше у своїй кар'єрі пробилася до фіналу US Open. 

У півфіналі українка та її напарниця Альона Остапенко з Латвії розгромили тандем Чан Хао-Чін / Вероніка Кудерметова у двох сетах.

Поєдинок тривав годину та шість хвилин. За цей час Кіченок та Остапенко жодного разу не зуміли подати навиліт та припустилися однієї подвійної помилки. Хао-Чін і Кудерметова двічі ейсанули та не зазнали жодної хиби на подачі.

Це була перша очна зустріч дуетів.

US Open 2024. Пари. 1/2 фіналу

Людмила Кіченок (Україна) / Альона Остапенко (Латвія) – Чан Хао-Чін (Тайвань) / Вероніка Кудерметова (росія) – 2:0 (6:1, 6:2)

  • Для Людмили Кіченок це буде другий парний фінал на турнірах Grand Slam.
  • У 2024 році українка та Остапенко поступилися у матчі за титул Australian Open. Крім того, у 2023 році Кіченок виграла титул Вімблдона у міксті.
  • В фіналі на кортах Нью-Йорка українсько-латвійський дует зіграє проти дуету Крістіна Младенович (Франція)/ Чжан Шуай (Китай).