Кіченок вийшла до чвертьфіналу парного турніру US Open 2024: українка взяла реванш у суперниць

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
130
1 голос
Кіченок вийшла до чвертьфіналу парного турніру US Open 2024: українка взяла реванш у суперниць
Людмила Кіченок та Альона Остапенко. Фото: Google
П’ята ракетка України серед жінок Людмила Кіченок пробилася до чвертьфіналу парного розряду Відкритого чемпіонату США, здолавши у парі з Альоною Остапенко бразильсько-німецький дует.

Людмила Кіченок повторила свій найкращий результат на US Open. Українська тенісистка пробилася до 1/4 фіналу парного розряду Відкритого чемпіонату США.

У третьому колі наша співвітчизниця разом зі своєю незмінною напарницею Альоною Остапенко з Латвії у двох сетах переграла тандем Беатріс Хаддад Майя (Бразилія) / Лаура Зігемунд (Німеччина).

Поєдинок тривав за одну годину та 36 хвилин. За цей час Кіченок та Остапенко п’ять разів подали навиліт та припустилися п’яти подвійних помилок. Суперниці українки та представниці Латвії два рази ейсанули і тричі зазнали подвійної хиби на подачі.

US Open 2024. Пари. 1/8 фіналу

Людмила Кіченок (Україна) / Альона Остапенко (Латвія) – Беатріс Хаддад Майя (Бразилія) / Лаура Зігемунд (Німеччина) – 2:0 (6:3, 7:6 (7:5)

Зазначимо, що це був другий очний поєдинок дуетів. У 2023 році Беатріс та Лаура здобули перемогу над Людмилою та Альоною в 1/8 фіналу Індіан-Веллса.

  • У 1/4 фіналу US Open 2024 Кіченок та Остапенко проведуть матч проти переможниць протистояння Анна Даніліна / Ірина Хромачова – Тереза ​​Міхалікова / Олівія Ніколлс.