Кіченок виграла турнір WTA 250 в парному розряді: тріумфальна перемога у фіналі над росіянкою і Путівцевою

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
322
0 голосів
Кіченок виграла турнір WTA 250 в парному розряді: тріумфальна перемога у фіналі над росіянкою і Путівцевою
Надія Кіченок. Фото: Google
Надія Кіченок в парі з Анною-Лєною Фрідзам тріумфували на турнірі в Осаці. У фіналі дует українки та німкені в двох сетах здолали Анну Калінську та Юлію Путінцеву.

Десята ракетка України Надія Кіченок та німкеня Анна-Лєна Фрідзам здобули перемогу у фіналі парного турніру WTA 250 в японській Осаці.

У фінальному матчі тенісистки перемогли росіянку Анну Калинську та її етнічну співвітчизницю Юлію Путінцеву, яка виступає під прапором Казахстану.

Поєдинок тривав годину 34 хвилини: Кіченок і Фрідзам один раз подали на виліт, допустили дві подвійні помилки та реалізували чотири з 14 брейк-пойнтів. 

Кіченок та Фрідзам провели третій спільний фінал, вигравши перший спільний титул. Для українки це дев’ятий парний трофей у кар’єрі, а для німкені – четвертий.

Kinoshita Group Japan Open Tennis Championships. WTA 250 

Осака (Японія) 

Парний розряд. Фінал

Надія Кіченок/Анна-Лєна Фрідзам (Україна/Німеччина) – Анна Калинська/ Юлія Путінцева (країна-404/Казахстан) – 2:0 (7:6, 6:3)

  • У півфіналі Кіченок / Фрідсам перемогли дует Фернанди Контрерас (Мексика) / Деспіни Папамихаїл (Греція) – 2:0 (7:6, 6:3).
  • Калинська та Путінцева в трьох сетах переграли японський дует Ері Ходзумі / Макото Ніномії – 2:1 (6:7 (3:7), 7:6 (7:1), 10:7).
  • Кіченок провела 18-й парний фінал у кар'єрі на рівні WTA. 
  • Цього сезону українка також стала призеркою турніру в австрійському Лінці, де дійшла до фіналу також разом з Анною-Леною Фрідсам.