Кіченок в парі з японкою програли росіянкам на турнірі WTA 1000 у Мадриді: з яким рахунком закінчився матч

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
75
1 голос
Кіченок в парі з японкою програли росіянкам на турнірі WTA 1000 у Мадриді: з яким рахунком закінчився матч
Надія Кіченок. Фото: Google
Одинадцята ракетка України Надія Кіченок у парі з Мією Като не змогла подолати друге коло турніру WTA 1000 у Мадриді. Дорогу україно-японському дуету перегородили росіянки Анастасія Павлюченкова та Анастасія Потапова.

Українська тенісистка Надія Кіченок завершила виступи у парному розряді на ґрунтовому турнірі WTA 1000 у столиці Іспанії Мадриді.

На сталії 1/8 фіналу українка разом зі своєю партнеркою Мією Като з Японії у двох сетах програла тандему замаскованих під нейтральним прапором росіянок Анастасія Павлюченкова / Анастасія Потапова.

Загалом поєдинок тривав годину та десять хвилин. За чей час Кіченок та Като двічі подали навиліт та одного разу припустилися подвійної помилки. Росіянки одного разу ейсанули та двічі зазнали подвійної хиби на подачі. 

WTA 1000 Мадрид (Іспанія). Пари. Грунт. 1/8 фіналу

Надія Кіченок (Україна) / Мію Като (Японія) – Анастасія Павлюченкова / Анастасія Потапова (обидві – росія) – 0:2 4:6, 1:6

  • У чвертьфіналі тисячника дует підданих Володимира Путіна зіграє проти сьомих сіяних американок Керолайн Доулхайд / Дезері Кравчик.