Setanta Sports вибачилась перед колишнім спонсором Світоліної: раніше функціонер послав ТК на три букви

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
49
1 голос
Setanta Sports вибачилась перед колишнім спонсором Світоліної: раніше функціонер послав ТК на три букви
Юрій Сапронов та Еліна Світоліна. Фото: Google
Представники Setanta Sports звернулися з вибаченнями до українського спортивного функціонера Юрія Сапронова, якого вигнали з ефіру під час поєдинку жіночих збірних України та Румунії за російську мову. Тепер йому пропонують обрати збір для допомоги Харкову.

Конфлікт вичерпано? Пресслужба Setanta Sports розмістила допис-вибачення на адресу колишнього спонсора Еліни Світоліної Юрія Сапронова. 

Суть конфлікту полягала в тому, що український спортивний функціонер та бізнесмен Сапронов розповів, що його «попросили‎» покинути студію Setanta Sports, коли він коментував матч збірних України та Румунії (2:3) в рамках Кубку Біллі Джин Кінг. Причина - російська мова на якій спілкується Сапронов.

З-поміж іншого бізнесмен не добираючи зайвих слів послав власників Setanta Sports за курсом російського корабля, детально пояснивши, що він, попри російську мову спілкування, є справжнім патріотом нашої країни та допомагає їй не словами а грошима. 

Минуло трохи більше тижня й представники Setanta Sports відповіли Сапронову.

«Під час трансляції матчу BJKC сталося непорозуміння між командою Setanta Sports та гостем студії Юрієм Сапроновим. Просимо вибачення перед Юрієм за ситуацію, що склалась. Та окремо вибачаємось перед глядачами та вболівальниками.

Ми є щирими фанатами тенісу, тому хочемо підтримати Харків – столицю українського тенісу. Пропонуємо Юрію Сапронову обрати збір для допомоги Харкову та обіцяємо залучити усі наші медіа ресурси для підтримки оборонної ініціативи», – йдеться в повідомленні на сторінці Setanta Sports у Фейсбук.

  • Юрій Сапронов на звернення Setanta Sports поки ніяк не відреагував.