Костюк порівняла себе з Федерером після перемоги: українка знайшла паралелі з легендою тенісу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
69
2 голоси
Костюк порівняла себе з Федерером після перемоги: українка знайшла паралелі з легендою тенісу
Марта Костюк. Фото: Google
Друга ракетка України серед жінок Марта Костюк прокоментувала перемогу над досвідченою німкенею Лаурою Зігемунд у 1/16 фіналу турніру WTA 500 у Штутгарті (Німеччина).

Марта Костюк спробувала пояснити своє бурхливе святкування перемоги над Лаурою Зігемунд у 1/16 фіналу турніру WTA 500 у Штутгарті тим, що вона просто емоційна людина. Українка без зайвої скромності порівняла себе з одним із найкращих тенісистів всіх часів Роже Федерером.

«Зігемунд – фаворитка домашньої публіки, але було приємно почути підтримку після розіграшів. Стартовий матч на турнірі не буває легким. Я знала, що Лаура – сильний боєць, що бореться до останнього. Можливо, що я трохи згадала це після того, як програла сьогодні другу партію... Що ж, треба багато це тренувати, щоб якимось чином вдалося тримати себе в руках (сміється).

Федерер казав, що він емоційний, але не хоче показувати свою слабкість супернику? Що ж, я емоційна людина у житті. Думаю, Федерер теж до певного часу був емоційним на корті, але потім це змінилося. Можливо, зі мною теж така зміна станеться», – цитує Костюк btu.org.ua.

  • Костюк вдруге у своїй кар'єрі грає на турнірі в Штутгарті. У 2018-му Марта пройшла на цьому турнірі кваліфікацію і поступилась Каролін Гарсії у другому колі основи.
  • У наступному раунді Костюк зіграє проти п'ятої сіяної китаянки Чжен Ціньвень (№7 WTA).