Цуренко програла слідом за Світоліною: доля протистояння України і Румунії визначиться в парному матчі

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
971
1 голос
Цуренко програла слідом за Світоліною: доля протистояння України і Румунії визначиться в парному матчі
Леся Цуренко, фото: Google
13 квітня жіноча збірна України з тенісу продовжила матч кваліфікації до фіналу Кубку Біллі Джин Кінг проти команди Румунії. Леся Цуренко не змогла перемогти.

Другий поєдинок другого ігрового дня на корті Omni Amelia Island Resort у Флориді (США) провели Леся Цуренко та Жаклін Крістіан.

Цуренко програла суперниці у матчі з трьома сетами та не змогла принести Україні путівку до фінального етапу змагань. Рахунок у серії зрівнявся.

Кубок Біллі Джин Кінг. Кваліфікаційний раунд, четвертий матч.

Леся Цуренко (Україна) – Жаклін Крістіан (Румунія) – 6:2, 4:6, 4:6

Рахунок у серії проти Румунії: 2:2

Все вирішиться в парній зустрічі Людмила Кіченок / Надія Кіченок – Анка Тодоні / Мара Гае. Гра пройде в ніч з 13 на 14 квітня.

Раніше Еліна Світоліна не впоралася з Аною Богдан, поступившись у грі з трьома сетами.

  • Україна вперше за 12 років може зіграти в елітному дивізіоні змагань. У двох попередніх розіграшах турніру збірна України поступалася на етапі відбору Чехії та США.
  • У 2012 році збірна України дійшла до чвертьфіналу змагань, де поступилася збірній Італії 2:3.
  • Фінал Кубка Біллі Джин Кінг відбудеться з 12 по 17 листопада у Севільї, Іспанія. Титул у фінальній частині турніру розіграють 12 команд, 10 з яких уже відомі: Чехія, Італія, Канада, Іспанія, Австралія, Велика Британія, Японія, Польща та Словаччина. Останні місця у фіналу займуть переможці пар Бразилія – Німеччина (наразі німкені ведуть 2:1) та Україна – Румунія.