«Я не могла виграти протягом півтора місяця»: румунська тенісистка прокоментувала перемогу над Світоліною

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
136
0 голосів
«Я не могла виграти протягом півтора місяця»: румунська тенісистка прокоментувала перемогу над Світоліною
Еліна Світоліна. Фото: Google
Українська тенісистка Еліна Світоліна поступилася Анні Богдан в рамках кваліфікації до фіналу Кубку Біллі Джин Кінг проти команди Румунії – румунка поділилася враженнями від перемоги.

13 квітня жіноча збірна України з тенісу продовжила матч кваліфікації до фіналу Кубку Біллі Джин Кінг проти команди Румунії.

Перший поєдинок другого ігрового дня на корті Omni Amelia Island Resort у Флориді провели Еліна Світоліна (WTA №18) та Ана Богдан (WTA №64), в якому перемогу святкувала румунка.

Румунська тенісистка прокоментувала звитягу над українкою:

«Коли я поступалася в третьому сеті, то говорила собі, що треба боротися за кожне очко, боротися заради країни і команди, залишатися в грі, незважаючи на рахунок, до самого кінця. Тому я не думала про рахунок, я думала про те, як зробити удар по кожному м'ячу, і про те, що треба боротися. Ось і все. І в мене вийшло.

Для мене цей момент означає дійсно багато. Я залишала на корті своє серце. У мене були важкі часи, я не могла виграти матч протягом півтора місяця. І зараз, представляти свою країну і виграти матч проти Світоліної... Для мене це неймовірно», – заявила Богдан на флеш-інтерв'ю після гри.

Зазначимо, що зараз Леся Цуренко змагається з Жаклін Крістіан. Якщо українка виграє, то Україна вийде до фіналу змагань. Якщо програє, все вирішиться в парній зустрічі Людмила Кіченок / Надія Кіченок – Анка Тодоні / Мара Гае.

Нагадаємо, що переможниці цієї матчевої зустрічі розігрують путівку до фінального турніру Кубку Біллі Джин Кінг, який у листопаді прийматиме іспанська Севілья.