Шанс потрапити у фінальний етап Кубку Біллі Джин Кінг: Світоліна – про очікуваннями від гри України з Румунією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
79
0 голосів
Шанс потрапити у фінальний етап Кубку Біллі Джин Кінг: Світоліна – про очікуваннями від гри України з Румунією
Еліна Світоліна. Фото: Google
Жіноча збірна України зіграє матчеву зустріч проти румунських тенісисток в кваліфікації до фіналу Кубка Біллі Джин Кінг – Еліна Світоліна поділилася очікуваннями від протистояння.

12 і 13 квітня жіноча збірна України зіграє матчеву зустріч на кортах Omni Amelia Island Resort (штат Флорида, Сполучені Штати Америки) в Кубку Біллі Джин Кінг, де суперницями наших дівчат будуть представниці Румунії.

Еліна Світоліна поділилася очікуваннями від протистояння:

«Зараз усі майже кожного тижня грають якийсь турнір. А коли ти граєш за збірну – це реально щось таке, що ти можеш грати за країну. Ми хочемо, щоб національна команда проходила, щоб вона вигравала якісь кубки, якісь турніри. Кубок Біллі Джин Кінг – це дуже крутий турнір, і я думаю, що в нас команда дуже потужна. Тому всі ми мотивовані.

У всіх є, звісно, якісь свої травми, свої плани, щось відбувається. Але в нас дуже великий вибір гравців. Тому я сподіваюся, що ми зможемо пройти матч проти Румунії та вийти до фіналу, який буде відбуватися в Іспанії наприкінці року», – cказала Світоліна в коментарі для Sport UA.

Раніше ми повідомляли, де і коли дивитися у прямому ефірі матч Світоліної і Ко у відборі Кубка Біллі Джин Кінг.

  • У матчі плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг, який пройшов у першій половині листопада, синьо-жовті обіграли Нідерланди.
  • Переможниці матчевої зустрічі розіграють путівку до фінального турніру Кубка Біллі Джин Кінг, який у листопаді прийматиме іспанська Севілья.
  • У двох попередніх розіграшах збірна України поступалася на етапі відбору Чехії та США.