Кіченок сенсаційно вилетіла із «тисячника» в Маямі: українку з Остапенко вибили господарки змагань

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
262
1 голос
Кіченок сенсаційно вилетіла із «тисячника» в Маямі: українку з Остапенко вибили господарки змагань
Людмила Кіченок та Єлена Остапенко, фото: Google
Українка Людмила Кіченок і латвійка Єлена Остапенко закінчили виступи у парному турнірі WTA 1000 в Маямі. У 1/16 фіналу вони програли американському дуету Софія Кенін/Бетані Маттек-Сендс.

Людмила Кіченок і її незмінна в останні роки партнерка по парному розряду Єлена Остапенко зачохлили ракетки на стадії 1/16 фіналу престижного турніру у Маямі (США). Україно-латвійський дует програв господаркам кортів американкам Софії Кенін та Бетані Маттек-Сендс.

Вогняний поєдинок, який розтягнувся на всі три сети, загалом тривав годину та 29 хвилин.

За цей час Кіченок та Остапенко чотири рази подали навиліт та припустилися аж дев'яти подвійних помилом, котрі багато в чому й вплинули на підсумкове фіаско. Кенін та Маттек-Сендс лише раз припустилися подвійної хиби один раз ейчанули.

WTA 1000. Маямі (Сполучені Штати Америки)

Парний розряд. 1/16 фіналу 

Людмила Кіченок (України)/Єлена Остапенко – Софія Кенін (США)/Бетані Маттек-Сендс (США) 1:2 (6:4, 3:6, 8:10)

  • У матчі першого раунду українка та Альона Остапенко з Латвії спочатку мали зіграти проти тандему Марія Боузкова (Чехія) / Сара Соррібес Тормо (Іспанія), але суперниці знялися.
  • На стадії 1/16 фіналу Софія Кенін та Бетані Маттек-Сендс схрестять ракетки з інтернаціональним дуетом Оксана Калашнікова (Грузія)/Моніка Нікулеску (Румунія).