Шокуючі новини для Соболенко, якій не потиснули руку Світоліна та Костюк: коханий білоруски викинувся з вікна

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
265
1 голос
Шокуючі новини для Соболенко, якій не потиснули руку Світоліна та Костюк: коханий білоруски викинувся з вікна
Аріна Соболенко. Фото: Google
Колишній хокеїст національної збірної Білорусі та клубу НХЛ Піттсбург Пінгвінз Костянтин Кольцов, який мав стосунки зі своєю співвітчизницею, тенісисткою-путіністкою Аріною Соболенко, помер у Маямі, вкоротивши собі віку.

Коханий Аріни Соболенко Константин Кольцов, який прибув до Маямі днями, щоб підтримати свою дівчину на турнірі WTA 1000, вкоротив собі віку, вистрибнувши з вікна готелю. Поліція Флориди повідомила, що це було саме самогубство.

За даними слідства, у понеділок, 18 березня 2024 року, приблизно о 12:39 поліція і пожежники-рятувальники Бал-Гарбора були спрямовані в готель St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, через повідомлення про чоловіка, який стрибнув з балкона.

«Відділ вбивств поліції округу Маямі-Дейд узяв на себе розслідування очевидного самогубства Костянтина Кольцова (04/17/1981). Жодних підозрілих обставин не виявлено», – заявив представник прес-служби поліції в коментарі новинному порталу UPI.

Костянтин Кольцов та Аріна Соболенко. Фото: Google

Нагадаємо, що дівчина померлого Кольцова Аріна Соболенко є яскраворираженою адепткою так званого «руського міра». Вона жодним чином не засуджує війну росії проти України та відверто зневажає українських спортсменок.

Наші дівчачата, зокрема Еліна Світоліна та Марта Костюк, знаючи про позицію Соболенко, відмовилися тиснути їй руку після очних матчів.

  • У 1999 році Костянтин Кольцов був обраний на драфті НХЛ Піттсбургом під 18-м номером.
  • У складі Пінгвінз білорус провів 144 гри: 38 очок (12+26).