Українки дізнались суперниць на турнірі WTA 1000 Індіан-Веллсі: проти кого зіграють Світоліна, Костюк та інші

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2729
1 голос
 Українки дізнались суперниць на турнірі WTA 1000 Індіан-Веллсі: проти кого зіграють Світоліна, Костюк та інші
Еліна Світоліна. Фото: Google
Завтра, 6 березня, в американському Індіан-Веллсі стартує третій турнір серії WTA 1000 в сезоні. До основи заявилися п'ять українських тенісисток, чотири з яких отримали місця серед сіяних та путівки одразу до другого кола.

П'ять українок дізналися імена потенційних суперниць в основі турніру WTA 1000 в Індіан-Веллсі.

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна в другому раунді зіграє проти переможниці дуелі між чешкою Катержиною Синяковою та бельгійкою Ґрет Міннен. 

Даяна Ястремська в другому раунді може зустрітися з чемпіонкою US Open-2021 Еммою Радукану, якщо британка здолає одну з кваліфаєрок на старті турніру. 

Марти Костюк у другому колі має шанс зіграти проти 35-річної китаянки Шуай Чжан, яка у свою чергу отримає свою першу суперницю за підсумками кваліфікації.

Ангеліна Калініна стартує з другого кола. Її першою суперницею буде переможниця в парі Магдалена Френх – Лучія Бронцетті.

Леся Цуренко зіграє проти переможниці кваліфікації. 

  • Перша очна зустріч двох українок в Індіан-Веллсі може відбутися в 1/16 фіналу — між Цуренко та Світоліною.
  • У наступному раунді переможниця пари має шанси вийти на Ястремську, що потрапила до однієї частини сітки з другою сіяною, білорускою Аріною Сабалєнкою.
  • Дарина Снігур завершила виступи в Індіан-Веллсі після стартового кола відбору (поразка 0:2 від сіяної господарки змагань Гейлі Баптіст).
  • Еліна Світоліна — півфіналістка Індіан-Веллса в сезоні-2019 року.