«Обіграти можна кожну суперницю»: Костюк висловилася про матч проти Пегули на турнірі у Сан-Дієго

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
173
0 голосів
«Обіграти можна кожну суперницю»: Костюк висловилася про матч проти Пегули на турнірі у Сан-Дієго
Марта Костюк, фото: Google
Українська тенісистка Марта Костюк (№34 WTA) прокоментувала перемогу над Анастасією Павлюченковою (№25 WTA) в 1/4 фіналу на турнірі WTA 500 у Сан-Дієго.

Костюк прокоментувала перемогу над Павлюченковою в 1/4 фіналу у Сан-Дієго. Марта також розповіла про майбутню зустріч з Джессікою Пегулою.

«Цей дощ став несподіванкою для всіх нас. Думаю, я раніше ще жодного разу не була в такій ситуації, щоб було настільки пізно… Не знаю, як почувала себе Павлюченкова, але я була впевнена, що пробуду тут усю ніч, що сьогодні цей матч не завершиться. Було нелегко, бо було несподівано.

Думаю, обіграти можна кожну суперницю. І я намагаюся про це завжди пам’ятати. Я двічі програвала Пегулі, тож зараз справді хотілося б перемогти. Сподіваюся, глядачі й мене трохи підтримають», – сказала Костюк в коментарі для BTU.

  • Півфінальний матч з Пегулою (№5 WTA), яка у третьому раунді пройшла кривдницю Даяни Ястремської Анну Блінкову, відбудеться в ніч на 3 березня. 
  • Надія Кіченок у парі з представницею Грузії Оксаною Калашніковою вийшла до півфіналу парного розряду на хардовому турнірі WTA 250 в американському Остіні, вибивши з турніру іншу українку Сабіну Зейналову.