«Він реально для мене дуже потужний тренер»: Стаховський згадав роботу Реброва у Ференцвароші

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
167
0 голосів
«Він реально для мене дуже потужний тренер»: Стаховський згадав роботу Реброва у Ференцвароші
Сергій Стаховський, фото: Google
Колишній український тенісист та чинний боєць Нацгвардії Сергій Стаховський поділився думками про головного тренера збірної України Сергія Реброва.

Стаховський висловився про роботу Сергія Реброва. Колишній український тенісист згадав, як тренер працював у Ференцвароші.

«Я жив у Будапешті, він тренував Ференцварош. Ми дуже багато часу проводили разом. Він реально для мене дуже потужний тренер. Не через те, що він мій кум або дає результати, а через те, що я бачив його роботу. Я бачив, як він працює, бачив безпосередньо всередині Ференцвароша.

Я один раз у житті був на розборі команди. Це коли півтори години кожному гравцю розжовуєш: «Дивись, оце твій сектор. З тобою буде грати отакий захисник. Цьому трошки більше років – він погано біжить, але добре займає позицію». Просто до деталей розжовують, що вони будуть робити, як вони будуть робити, як треба грати. Я сидів і реально просто був у шоці», – сказав Стаховський в коментарі для УП.

  • Стаховський є володарем чотирьох титулів АТР в одиночному розряді та трьох титулів ATP у парному розряді.
  • Він брав участь на Олімпіаді-2012, проте вилетів на стадії 1/32 та завершив свої виступи на турнірі. 1 березня 2022 року українець поїхав з Лондона, де він проживав, щоб приєднатися до України та поповнити ряди армії задля захисту країни. 
  • Ребров тренував Ференцварош з 2018-го по 2021 рік. Сергій виграв три чемпіонати Угорщини поспіль та вивів команду в груповий етап Ліги чемпіонів.