Надія Кіченок пройшла до другого раунду парного турніру US Open: вона стала другою українкою на цій стадії

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
317
0 голосів
Надія Кіченок пройшла до другого раунду парного турніру US Open: вона стала другою українкою на цій стадії
Надія Кіченок. Фото: ЕРА
Трохи більше, ніж півтори години знадобилося Надії Кіченок та американці Даніель Роуз Коллінз, щоб подолати опір бельгіки Еліз Мертенс та австралійки Сторм Хантер.

Українка Надія Кіченок подолала перший раунд парного турніру US Open. Разом з американкою Даніель Роуз Коллінз наша тенісистка перемогла пару з бельгійки Еліз Мертенс та австралійки Стром Хантер, яка була посіяна під п’ятим номером.

В півторагодинному матчі все вирішилося в двох сетах, де пара Кіченок / Роуз Коллінз здолала опір суперниць, які намагалися не створювати велику відстань у рахунку.

Втім, до другого раунду пройшов саме дует українки. Вона та американка і зіграють у другій стадії проти пари з німкені Татьяни Марії та нідерландки Аранчі Рус.

Теніс. US Open. Парний розряд (жінки).

Надія Кіченок / Даніель Роуз Коллінз – Еліз Мертенс / Сторм Хантер – 2:0 (6:4, 6:3).

  • У жіночому парному розряді також продовжить виступи пара за участі Марти Костюк, яка в першому раунді перемогла дует Ангеліни Калініної.
  • Сестрі Надії Людмилі разом з латвійкою Єлєною Остапенко свій матч першого раунду проти венесуелки Андреа Гаміс та іспанки Сари Соррібес-Тормо ще належить провести.