«Це була моя основна стратегія»: Цуренко розповіла, завдяки чому змогла обіграти шосту ракетку світу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
304
1 голос
«Це була моя основна стратегія»: Цуренко розповіла, завдяки чому змогла обіграти шосту ракетку світу
Леся Цуренко. Фото: Google
Українська тенісистка Леся Цуренко вийшла до 1/8 фіналу хардового турніру серії WTA 1000, обігравши шосту ракетку світу – Онс Жабер. Українка прокоментувала результат поєдинку.

Леся Цуренко вийшла до 1/8 фіналу хардового турніру WTA 1000, обігравши у двох сетах шосту ракетку світу з Тунісу Онс Жабер.

Українська тенісистка розповіла, завдяки чому змогла обіграти шосту ракетку світу:

«Я знаю, що я обіграла майже домашню фаворитку турніру. Думаю, це був хороший матч. Єдина думка, яка була у мене: що я повинна виграти. Я наполегливо боролася. Я дуже щаслива, що змогла перемогти. А енергія на стадіоні мені подобається в будь-якому разі, вболівають за мене чи ні. Тому я отримала задоволення.

Як мені вдалося не дати Жабер перехопити ініціативу і повернутися в гру? Я була дуже спокійною і зібраною. Я намагалася перевести кожен м'яч на її половину корту, змусити її зіграти ще один удар. Це була моя основна стратегія. І також, коли був такий шанс, я грала агресивно», – заявила Цуренко після матчу.

Зазначимо, що в 1/8 фіналу Леся Цуренко зіграє проти переможниці матчу Наомі Осаки.

Тенісистка залишилася єдиною українкою на турнірі у Досі – раніше зі змагань вилетіли Марта Костюк та Ангеліна Калініна.