Харлан оголосила про важливе рішення у своєму житті: на подію відреагували Білодід і дружина Малиновського

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
5974
4 голоси
Харлан оголосила про важливе рішення у своєму житті: на подію відреагували Білодід і дружина Малиновського
Ольга Харлан. Фото: НОК України
Ольга Харлан оголосила, що виходить заміж за свого бойфренда, який також є фехтувальником та олімпійським призером: пара перебувала у стосунках з 2018 року

Олімпійська чемпіонка Парижу-2024 Ольга Харлан виходить заміж. Спортсменка опублікувала спільний допис зі своїм бойфрендом Луїджі Самеле на сторінці в Інстаграм. 

«Несподівано, я сказала так», – підписала знімку Харлан.

Ольга Харлан та Луїджі Самеле перебувають у стосунках з 2018 року. Титуловані спортсмени жили окремо до повномасштабної війни. Але підтримка коханого допомогла Харлан якісно підготуватися до ОІ-2024 і виграти там бронзову медаль в індивідуальних змаганнях та золото - у командних.

У коментарях до допису пару привітало чимало відомих українських спортсменів. Серед них - Юлія Левченко, Дар'я Білодід, Олег Верняєв, а також дружина Руслана Малиновського – Роксана.

  • Ольга Харлан представляла Україну на п'яти Олімпіадах. Без медалей спортсменка залишилася лише у 2021 році. У Пекіні-2008 вона виграла золото у командних змаганнях, у Лондоні-2012 бронзу в індивідуальних змаганнях, у Ріо-де-Жанейро-2016 – бронзу в індивідуальних змаганнях та срібло у командних, а у Парижі-2024 – золото у командних та бронзу в індивідуальних змаганнях.
  • 4 вересня Ользі Харлан виповнилося 34 роки.