«На хвилиночку, два гравці національної збірної»: експерт назвав найгірших футболістів України на Олімпіаді

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
109
2 голоси
«На хвилиночку, два гравці національної збірної»: експерт назвав найгірших футболістів України на Олімпіаді
Данило Сікан і Максим Таловєров. Фото: УАФ
Відомий український тренер Олег Федорчук поділився думками стосовно виступу збірної України на Олімпіаді-2024. Він назвав героїв та антигероїв синьо-жовтих.

Футбольний експерт Олег Федорчук в інтерв'ю сайту «Збірна» підбив персональні підсумки для гравців олімпійської збірної України на Іграх-2024.

Найбільше питань в нього залишилося до захисника Максима Таловєрова та нападника Данила Сікана.

«Таловєров об'єктивно не був готовий до турніру. Він випадав із загального контексту і йому не вистачало різкості. Другий футболіст, який мене розчарував – це Сікан. На Олімпіаді це не був той Сікан, на якого розраховував тренерський штаб. А це, на хвилиночку, два гравці національної збірної».

Федорчук не вірить, що суттєво змінити хід подій для збірної України змогли б інші зірки національної команди.

«Я не впевнений, що нам би допомогли наші зірки – Ілля Забарний, Михайло Мудрик та інші. Мудрик зараз не в тій формі, щоб виручати, а Забарний абсолютно не мотивований на Олімпіаду. Георгій Судаков пропустив півтора місяця і на Євро відіграв непереконливо».

Одного виконавця спеціаліст все ж відзначив зі знаком плюс.

«Той самий Ілля Крупський виглядав сильніше за деяких гравців, що грають у Шахтарі й збірній (мається на увазі Конопля, – прим. SE)», – сказав Федорчук.

  • Нагадаємо, що збірна України не зуміла вийти із групи з Іраком (1:2), Марокко (2:1) та Аргентиною (0:2), набравши три очки в групі;
  • Для нашої команди це був дебютний виступ на Олімпіаді.