Вікторія Ус вийшла до півфіналу веслувального слалому у каное-одиночці: який результат показала українка у кваліфікації

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
123
0 голосів
Вікторія Ус вийшла до півфіналу веслувального слалому у каное-одиночці: який результат показала українка у кваліфікації
Вікторія Ус. Фото: Google
Українська спортсменка Вікторія Ус вийшла до півфіналу веслувального слалому у каное-одиночці, показавши дев'ятий результат у кваліфікації.

Сьогодні, 30 липня, відбулася кваліфікація веслувального слалому у каное-одиночці, за підсумками якої визначилися півфіналістки змагань.

У заїздах взяла участь 21 спортсменка. Україну у змаганні представила Вікторія Ус, яка зуміла кваліфікуватися до півфіналу.

Українська веслувальниця у першому заїзді показала 16-й результат в 113.67 секунди. Однак у другій спробі українка покращила свій час (106.09 секунд), що стало п'ятим показником.

За підсумками двох заїздів Вікторія Ус посіла дев'яте місце, яке дало їй право на участь у півфіналі веслувального слалому у каное-одиночці.

Нагадаємо, що раніше українка не зуміла пробитися до фіналу у веслувальному слаломі на байдарці, фінішувавши у другому десятку.

  • Ус двічі входила до топ-8 веслувальниць Олімпіади-2020: восьме місце в байдарці-одиночці, сьоме — у каное-одиночці.
  • Вікторія є семиразовою призеркою етапів Кубка світу зі слалому на байдарках, каное та каяк-кросу та чемпіонкою Європейських ігор-2023 з каяк-кросу.
  • Півфінал веслувального слалому у каное-одиночці на Олімпіаді-2024 відбудеться завтра, 31 липня, о 16:30. До фіналу потрапить топ-10 спортсменок.