Названо найкращих спортсменів та тренерів місяця в Україні: НОК визначив переможців

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
204
0 голосів
Названо найкращих спортсменів та тренерів місяця в Україні: НОК визначив переможців
Христина Дмитренко та Ярослав ЛавренюкФото: НОК
Біатлоністка Христина Дмитренко та скелетоніст Ярослав Лавренюк визнані найкращими спортсменами січня, згідно з рішенням Національного олімпійського комітету України.

Найкращою спортсменкою січня визнано Христину Дмитренко, яка виборола бронзу на чемпіонаті Європи з біатлону в спринтерській гонці на 7,5 км (м.Брезно-Осрблі, Словаччина).

Відзначили і особистого тренера Дмитренко Олександра Ворчака, який став найкращим тренером першого календарного місяця року.

Найкращим юним спортсменом представники НОК визнали Ярослава Лавренюка – срібного призера ІV зимових Юнацьких Олімпійських ігор зі скелетону (провінція Канвондо, Республіка Корея) і бронзового призера чемпіонату світу серед юніорів U-20 (м. Ліллегаммер, Норвегія).

Найкращим тренером юного спортсмена січня 2024 року визнано Сергія Лавренюка

«Команда НОК України щиро вітає переможців та бажає подальших перемог в ім’я популяризації та розвитку українського спорту!», – йдеться в повідомленні пресслужби комітету.

  • За підготовку найкращої спортсменки січня-2024 Христини Дмитренко нагороду отримає також Федерація біатлону України.
  • Лауреати спортивного місяця будуть нагороджені грошовими преміями, ексклюзивними статуетками та пам’ятними плакетками.