«Та шо ти п##дішь»: чемпіон із кікбоксингу розповів, як у російському полоні поставив на місце соліста Любе

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
855
0 голосів
«Та шо ти п##дішь»: чемпіон із кікбоксингу розповів, як у російському полоні поставив на місце соліста Любе
Олексій Ануля, путін та Расторгуєв. Колаж: Спорт Експерс
Олексій Ануля, кікбоксер із Чернігова, розповів про зустріч у російському полоні з солістом групи Любе Миколою Расторгуєвим та бесіду з улюбленим співаком путіна.

Український герой Олексій Ануля розповів, що зустрівся у російському полоні з Миколою Расторгуєвим, який приїхав до українських полонених із пропагандисткою Маргаритою Симоньян знімати сюжет.

«Симоньян до нас зайшла із солістом групи Любе. У мене палатка була найчистіша, бо вона була медична, я прибирав, щоб не було антисанітарії. 

Расторгуєв до мене підійшов і каже: «Што ти, на хахляцких песнях вирос?». Я йому: «Я на ваших піснях виріс, у мене батько військовий».

Ануля зумів викрутитися із непростої ситуації, адже від відповіді могло залежати його життя. Улюблений співак путіна жорстко відреагував на слова українця, але той зумів поставити соліста Любе на місце.

«Він з такою агресією: «Та шо ти п##дішь. Ти будєш, што угодно говоріть, чтоби вижить». І я йому починаю наспівувати деякі пісні, які не є в нього популярними. Він одразу замовк», – сказав Ануля в інтерв’ю Pressing.

  • Ануля вступив до ЗСУ з початком повномасштабної війни, а потрапив до рук російських терористів у березні 2022-го у селі Слобода, що у Чернігівської області. Додому ж повернувся 31 грудня 2022 року разом зі ще 139 воїнами.
  • Олексій був чемпіоном СНД із кікбоксингу та майстром спорту, а у полоні схуд на 40 кг.