«Це те, що мене утримує, мотивує»: Білодід розповіла про відбір на Олімпійські ігри 2024 року

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
193
0 голосів
«Це те, що мене утримує, мотивує»: Білодід розповіла про відбір на Олімпійські ігри 2024 року
Дар'я Білодід. Фото: Google
Українська дзюдоїстка Дар'я Білодід розповіла про відбір на Олімпійські ігри 2024 року, а також про мотивацію для виступів на міжнародних турнірах.

Дар'я Білодід поділилася очікуваннями від відбору на Олімпійські ігри 2024 року, які пройдуть в Парижі:

«Чи вже відсутні сумніви щодо відбору на Олімпіаду? Ні, не можна розслаблятися. Олімпійський відбір триває до початку Ігор, за місяць до Парижа дізнаємося, хто поїде чи ні. Шанси великі, бо я маю гарні очки у рейтингу, але все одно розслаблятися не можна і треба бути у формі щодня».

Українська дзюдоїстка також розповіла про те, де бере мотивацію для виступів на турнірах:

«Основна мотивація – Олімпійські ігри. Це те, що мене утримує, мотивує. Решта медалей у мене є, і дійсно іноді себе важко мотивувати та налаштовувати. Це важкий процес, але Олімпійські ігри є мотивацією продовжувати працювати та все ж дійти до кінця», – розповіла Білодід в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Дар'я Білодід пропустили останній Grand Slam сезону через травми.
  • У 2023 році Україна завоювала вісім медалей на турнірах серії Grand Slam: одне «золото», одне «срібло» та шість бронзових нагород.
  • У вазі 48 кг Дар'я Білодід здобула «бронзу»Олімпійських ігор-2020, два титули чемпіонки світу (2018, 2019), «золото» чемпіонату Європи-2017 і Європейських ігор-2019, низки турнірів рівня Грендслем та Гран-прі.
  • У 2022 році українська дзюдоїстка перейшла до виступів у ваговій категорії 57 кг.