Федерація легкої атлетики України прийняла революційне рішення: Саладуха вирішила питання фінансування органу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
268
0 голосів
Федерація легкої атлетики України прийняла революційне рішення: Саладуха вирішила питання фінансування органу
Ольга Саладуха. Фото: Фейсбук
Виконувач обов’язків президента Федерації легкої атлетики України Ольга Саладуха розповіла, як на своїй посаді забезпечує фінансування організації.

В.о. президента Федерації легкої атлетики України Ольга Саладуха заявила, що в умовах повномасштабної війни прагне залучати привітні інвестиції для фінансування організації..

«Держава бореться за своє існування. Попри це є можливості підтримувати спорт на довоєнному рівні. У тому числі й через пряме фінансування міністерством та НОК. Але переконана, що з нашого боку було б помилкою вимагати кошти на діяльність федерації. Ми пішли шляхом пошуку приватних інвестицій».

Саладуха поділилася головними успіхами у цій сфері.

«Завершили підписання партнерської угоди з PUMA. Почали співпрацю з Українською спортивною клінікою, в рамках якої спортсменам уже надано послуги на суму понад 400 000 гривень. Розвиваємо спонсорську співпрацю з PlantIn, що спеціалізується на вирощуванні рослин за допомогою мобільного додатку».

За словами чиновниці, зупинятися на досягнутому вона не збирається.

«Наразі ведемо переговори з відомим брендом питної води, активно працюємо над залученням грантових програм, міжнародної допомоги та розвитком нових проєктів в рамках співпраці з бізнесом. Все це покращує забезпечення нашої», – цитує Саладуху пресслужба ФЛАУ.

  • Зазначимо, що колишня спортсменка почала обіймати свою посаду з червня цього року;
  • Найвищим її досягненням у кар’єрі є бронза на Іграх-2012 у Лондоні.