Головний тренер збірної України пояснив достроковий виліт з чемпіонату світу: фахівець знайшов винуватців

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
817
0 голосів
Головний тренер збірної України пояснив достроковий виліт з чемпіонату світу: фахівець знайшов винуватців
Віталій Андронов. Фото: ФГУ
Головний тренер жіночої збірної України з гандболу Віталій Андронов прокоментував поразку своєї команди Чехії (23:30) на чемпіонаті світу-2023, що проходить в данському Фредеріксгавні.

Головний тренер збірної України Віталій Андронов висловився після поразки Чехії (23:30) на ЧС-2023 з гандболу серед жінок. Спеціаліст пояснив, чому команді не вдалося здобути позитивний результат.

«Нам дуже заважають наші проблеми в нападі Якщо у захисті ми показуємо непогані відрізки, то в нападі у нас не все складається. Для матчів такого рівня потрібна задня лінія. Сьогодні у нас були позиції для кидків, але гра у півсередніх не пішла. Тому сьогодні ми більше програли в нападі».

Тренер висловився про причини поганої реалізації моментів.

«Справа в майстерності, а також у психології, а вже далі йде і досвід виступів, і все інше. У таких матчах, якщо не йдуть кидки ззаду, якщо не реалізовувати з кутів та з лінії свої моменти, то дуже важко розраховувати на позитивний результат».

Андронов підкреслив, що неідеальною гра наших дівчат була й біля своїх воріт.

«Марія Гладун сьогодні вийшла, додала нам міцності в захисті. Воротарі намагаються, але поки не йде гра. Ми звикли до їхньої гарної гри, але таке буває», – цитує тренера пресслужба ФБУ.

  • Зазначимо, що Україна втратила математичні шанси на вихід з групи до 1/4 фіналу;
  • До кінця чемпіонату синьо-жовті ще зіграють проти Нідерландів (8 грудня) та Аргентини (10 грудня).