Черговий скандал в чемпіонаті України з футзалу: тренер однієї з команд звинуватив керівництво ліги в корупції

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
542
0 голосів
Черговий скандал в чемпіонаті України з футзалу: тренер однієї з команд звинуватив керівництво ліги в корупції
Станіслав Гончаренко. Фото: Google
Головний тренер МСК Харків Станіслав Гончаренко розповів, чому його флеш-інтерв'ю, взяте після матчу 12 туру чемпіонату України з Енергією»(1:2), не виклали на ютуб-каналі Асоціації футзалу України.

Станіслав Гончаренко після матчу МСК Харків у чемпіонаті проти Аврори-КЛАСТ (1:4) розповів, чому його флеш-інтерв'ю, взяте після матчу з Енергією, не виклали на ютуб-каналі Асоціації футзалу України:

«Чогось мій коментар не поставили. Чому – я розумію. Тому що я там сказав всю правду за те свавілля, яке трапилося у Львові. Там було всіляке свавілля зі сторони суддівської бригади. Я сказав всю правду в цьому інтерв'ю. Я так вважаю і так скажу. Я впевнений, що в цій грі була корупція. Я впевнений в цьому. Так не судять люди.

А чому це сталося? Всі зрозуміли, що Енергія відстає. Сьогодні я це ще раз побачив. Аврора відривається, ХІТ відривається, Ураган відривається. Що робити? Треба вибрати такий клуб, як МСК Харків, і розтоптати, витерти об нього ноги. З нами це і зробили, і думають, що так все пройде», – заявив тренер харків'ян в післяматчевому флеш-інтерв'ю.

  • Нагадаємо, що львівська Енергія у домашньому поєдинку 12-го туру української футзальної Екстра-ліги мінімально обіграла харківський МСК Харків з рахунком 2:1.
  • Зазначимо, що зустріч першого кола у Харкові завершилась перемогою «енергетиків» з рахунком 3:2.