Батько багаторазової української чемпіонки загинув на війні: спортсменка повідомила шокуючу новину

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
353
0 голосів
Батько багаторазової української чемпіонки загинув на війні: спортсменка повідомила шокуючу новину
Ольга та Анатолій Бібік. Фото: Google
На фронті загинув батько триразової чемпіонки України з легкої атлетики, а також бронзового призера чемпіонату Європи 2017 року в закритому приміщенні Ольги Бібік — Анатолій Бібік.

Війна продовжує забирати життя українців. Не є винятком і зіркові вітчизняні спортсмени та їх рідні. Так, Ольга Бібік повідомила у соціальних мережах, що у битві з путінськими окупантами загинув її батько, Анатолій.

«У його житті це друга війна. У 1983-1985 був в Афганістані. Він дуже відважна, порядна людина. Він ніколи не скаржився на труднощі. 

Нам повідомили, що він загинув. Через декілька днів його привезуть на поховання. Будемо вдячні за підтримку», — написала спортсменка.

  • Навесні 2022 року батько спортсменки добровольцем в першій танковій бригаді брав участь в обороні Чернігівської області. 
  • Після того, як російські війська відступили з півночі України, Анатолія Бібіка відправили у р-н Авдіївки, де він служив в якості гранатометника.
  • Ольга Бібік у 2016 році брала участь в Олімпійських Іграх в Ріо-де-Жанейро. 
  • Спортсменка є фіналісткою чемпіонатів світів світу 2015 та 2016 (приміщення) у складі естафети 4×400(5 місце), та бронзовою призеркою чемпіонату Європи у приміщенні.