Марусяк і Ко пропустять перший етап Кубка світу: коли збірна України зі стрибків з трампліну розпочне сезон

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
256
0 голосів
Марусяк і Ко пропустять перший етап Кубка світу: коли збірна України зі стрибків з трампліну розпочне сезон
Євген Марусяк. Фото: Google
Збірна команда України пропустить перший етап Кубка світу зі стрибків з трампліна в фінській Руці, який відбудеться 25 та 26 листопада.

Збірна України зі стрибків на лижах із трампліна пропустить стартовий етап Кубка світу сезону 2023/2024, який пройде у фінському місті Рука з 24 по 26 листопада.

Спортсмени планують розпочати сезон на другому етапі в норвезькому Ліллехаммері (1-3 грудня). Основу команди складе Євген Марусяк та Віталій Калініченко, а також молоді спортсмени, чиї імена поки не розкрили.

З 14 листопада збірна України перебуває на другому тренувальному зборі в словенській Крань. До цього з 22 жовтня по 2 листопада команда тренувалася в Закопане, де встигла попрацювати зі збірною Польщі.

  • Українець Євген встановив національний рекорд, коли на етапі літнього Гран-прі зі стрибків з трампліна в румунському Ришнові він посів сьоме місце.
  • Окрім найкращого результату на етапах літнього Гран-прі, Марусяк також став першим українським чемпіоном на етапі Континентального кубка, коли тріумфував у німецькому Клінгенталі.