«Пишаюся нашими спортсменами»: Саладуха розповіла про відвідини церемонії Golden Tracks

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
150
0 голосів
«Пишаюся нашими спортсменами»: Саладуха розповіла про відвідини церемонії Golden Tracks
Ольга Саладуха (ліворуч). Фото: Facebook Саладухи
Виконувачка обов’язків президентки Федерації легкої атлетики України Ольга Саладуха розповіла про відвідини церемонії Golden Tracks.

Ольга Саладуха відвідала церемонію Golden Tracks, де нагороджували найкращих легкоатлетів за підсумками сезону.

Виконувачка обов’язків президентки Федерації легкої атлетики України у своєму пості у Facebook заявила, що пишається українськими спортсменами:

«Для України це дуже важливий захід, щоб встановити більш тісні відносини, заручитися підтримкою та солідарністю європейської спортивної спільноти. Щиро вдячна усім нашим партнерам в спорті, які допомагають і розраховую на підтримку в майбутньому.

Пишаюся, що на звання кращої легкоатлетки Європи претендувала наша Ярослава Магучіх, яка увійшла до трійки кандидаток. На чоловічу премію «Висхідна зірка» номінувався метальник диску Михайло Брудін. Свої нагороди за тренерську роботу отримали Геннадій Зуєв та Валентина Борисюк. Щиро вітаю та бажаю нових перемог».

Зазначимо, що у легкоатлетичному сезоні 2023 року Ярослава Магучіх вперше стала чемпіонкою світу, а також виграла три етапи та вдруге поспіль Суперфінал Діамантової ліги.