Україна їде на чемпіонат світу з карате: головний тренер збірної відповів, чого очікувати від команди

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
619
0 голосів
Україна їде на чемпіонат світу з карате: головний тренер збірної відповів, чого очікувати від команди
Анжеліка Терлюга. Фото: Google
За словами головного тренера збірної України з карате Миколи Сіраковського, на чемпіонаті світу в Будапешті синьо-жовті претендуватимуть на медалі у кожній категорії.

Збірна України з карате закінчує приготування до чемпіонату світу в Будапешті, який розпочнеться 24 жовтня. Про очікування від турніру розповів головний тренер національної команди Микола Сіраковський.

За словами керманича збірної, синьо-жовті в столиці Угорщини будуть видним суперником:

«Наразі ми веземо команду, в якій, без перебільшення, кожна категорія може бути медальною. Україна, як на мене, є однією з провідних країн у світі карате, всі з нами рахуються, мають битися з нами на максимум, щоб проходити наших атлетів. Ми теж будемо готуватися на максимум, щоб здобути результат найвищого рівня».

Сіраковський також поділився очікуваннями від чемпіонату світу:

«Чемпіонат світу - дуже важкий турнір, і непросто спрогнозувати, як будуть складатися ті чи інші моменти, двобої. Минулий ЧС був найкращим в історії за виступом, проте ми можемо перебити і цей турнір, і я, як головний тренер, спортсмени – готові показати класний результат».

Наостанок у коментарі Суспільне Спорт головний тренер збірної України оцінив рівень національної команди:

«На минулому ЧС у нас були срібні та бронзові медалі. Дівчата показали себе на висоті, але це нічого не означає: у нас і хлопці досить сильні, і вони можуть показувати високі результати. Хлопці – конкурентні на світовому рівні. дівчата у нас – взагалі зіркова команда».

  • На ЧС-2021 у Дубаї Україна здобула три нагороди: Аніта Серьогіна виборола срібло, а Галина Мельник та Катерина Крива – бронзу.
  • До Будапешту синьо-жовті приїдуть найсильнішим складом.