«Це чотири гімнасти, більше немає»: тренер збірної України розповів, хто буде боротися за олімпійські медалі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
311
0 голосів
«Це чотири гімнасти, більше немає»: тренер збірної України розповів, хто буде боротися за олімпійські медалі
Олег Верняєв. Фото: Google
Головний тренер чоловічої збірної України зі спортивної гімнастики Геннадій Сартинський розповів, як проходить підготовка команди до Олімпіади 2024 року.

Геннадій Сартинський розповів, як проходить підготовка команди до Олімпіади 2024 року, а також назвав спортсменів, які боротимуться за нагороди:

«Ще немає розписаного плану, але готуватися ми будемо вдома. Саме тут проходить найкраща підготовка, у нас є для цього всі можливості. Можемо тут жити, харчуватися, тренуватися. Ось зараз ми будемо просто готуватись до Олімпійських ігор.

У нас є чотири гімнасти, які можуть боротися за медалі – це Радівілов, Ковтун, Чепурний та Верняєв. Це чотири гімнасти, більше у нас немає. Ось сюди треба направити всі зусилля, всю свою енергію. Якщо хтось поїхав кудись, хай вони там тренуються і хай роблять усе, щоб показувати результат», – заявив тренер чоловічої збірної України зі спортивної гімнастики у коментарі для Суспілнье Спорт.

  • Український гімнаст Ілля Ковтун здобув срібну медаль у багатоборстві на чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики.
  • В 2023 році Чепурний здобув сім нагород: виграв Універсіаду та два етапи Кубка світового виклику, здобув «бронзу» на Кубку світу та ЧС-2023 (усі – в опорному стрибку), а також виборов «срібло» та «бронзу» на паралельних брусах на етапах Кубка світового виклику.