«Серби були надмотивовані»: тренер збірної України з футзалу Косенко прокоментував нічию у відборі на ЧС

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
320
0 голосів
«Серби були надмотивовані»: тренер збірної України з футзалу Косенко прокоментував нічию у відборі на ЧС
Олександр Косенко, фото: УАФ
У матчі четвертого туру елітного раунду європейської кваліфікації на чемпіонат світу з футзалу 2024 року в угорському Берреттьоуйфалу збірна України зіграла внічию з Сербією.

Після матчу тренер України Олександр Косенко прокоментував результат зустрічі.

«Ми грали із зовсім різним суперником – більш вмотивованим, на мою думку. Це була дуже важка гра і серби розуміли, що поразка їх майже виключить з боротьби, тому вони були надмотивовані. Ми це знали та готувались саме до такої гри. Хлопці це розуміли та, я вважаю, що досить впевнено грали, не було у сербів багато моментів.

Нам потрібно було зламувати насичену оборону, а це важко робити. Ще й паркет «не швидкий» і нам трохи це заважало: не вистачало швидких передач, швидких відривів, тому і суперник був зовсім інший», – сказав Косенко прес-службі АФУ.

  • Після чотирьох турів у збірної України сім очок, наша команда наразі займає друге місце. На першому - збірна Польщі, яка набрала дев'ять балів.
  • Наступні матчі збірна проведе у листопаді: 15 числа – проти збірної Бельгії, 20-го – проти Польщі.
  • На чемпіонат світу, який пройде у восени 2024 року, напряму вийде переможець групи. Чотири найкращі команди, що посядуть другі місця у групах, зіграють у плей-оф.