СБУ може відкрити справу проти олімпійського чемпіона: розповідаємо, що сталося

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
15946
0 голосів
СБУ може відкрити справу проти олімпійського чемпіона: розповідаємо, що сталося
Владислав Ларін. Фото: Google
Служба безпеки України розглядає заяву про відкриття справи проти російського олімпійського чемпіона з тхеквондо Владислава Ларіна, який відкрито підтримує війну проти нашої держави.

Кожен посіпака путіна і адепт так званого «руського міра» має бути покараним. 

Наприклад, олімпійський чемпіон Токіо-2020 з тхеквондо Владислав Ларін, який підтримує війну в Україні і займається тим, що випрошує гроші у своїх співвітчизників на фінансування терористичних військ РФ.

Служба безпеки України вже розглядає заяву про відкриття справи проти товариша Ларіна.

«За дорученням керівництва СБ України Головним слідчим управлінням у межах компетенції опрацьовано звернення від 29 серпня, яке надійшло на електронну поштову адресу СБ України, щодо можливого вчинення громадянином рф Ларіним В.В. злочинів проти основ національної безпеки України.

Повідомляємо, що відповідно до положень ст. 218 Кримінального процесуального кодексу України заяву направлено для розгляду та прийняття рішення згідно з вимогами чинного законодавства до слідчого управління ГУ СБУ в м. Києві та Київській області», – йдеться у листі СБУ, оприлюдненому на порталі Watchers.

  • Владислав Ларін просив росіян зробити пожертви для збройних сил РФ. На початку вересня спортсмен-путініст мав виступити на Гран-прі з тхеквондо в Парижі, проте не з’явився на змаганнях.
  • 12 жовтня Ларін має виступити на етапі Гран-прі в Китаї.