«Гадаю, що все буде добре»: Чепурний – про чемпіонат світу й атмосферу в збірній України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
262
0 голосів
«Гадаю, що все буде добре»: Чепурний – про чемпіонат світу й атмосферу в збірній України
Назар Чепурний. Фото: Google
21-річний український спортсмен Назар Чепурний прокоментував свою «бронзу» в опорному стрибку на чемпіонаті світу-2023 зі спортивної гімнастики.

Назар Чепурний виграв «бронзу» в опорному стрибку на чемпіонаті світу-2023, що проходив у бельгійському Антверпені. Українець прокоментував свій виступ на світовій першості:

«Ще до чемпіонату світу я розумів, що маю шанс на нагороду, але максимально старався відходити від цих думок. Вони заважали, мені завжди такі думки заважають. Намагався сконцентруватися на тому, щоб просто виконати свою роботу. Зараз я просто насолоджувався тим, що знаходжусь тут на чемпіонаті світу».

Український спортсмен поділився враженнями щодо атмосфери в збірній України зі спортивної гімнастики:

«Атмосфера в команді дуже важлива. Гадаю, що у хлопців між собою не було протистояння. І, в принципі, вже якось під кінець змагання трішки атмосфера заспокоювалася, тому що на початку все було не дуже стабільно. Але будемо працювати над цим, звісно. Гадаю, що все буде добре», – заявив Назар в інтерв'ю Суспільне Спорт.

  • В 2023 році Чепурний здобув сім нагород: виграв Універсіаду та два етапи Кубка світового виклику, здобув «бронзу» на Кубку світу та ЧС-2023 (усі – в опорному стрибку), а також виборов «срібло» та «бронзу» на паралельних брусах на етапах Кубка світового виклику.
  • Зазначимо, що гімнаст допоміг Україні вибороти командну ліцензію на Олімпіаду-2024.
  • У 2018 році Назар Чепурний вже ставав срібним призером Юнацьких Олімпійських ігор в опорному стрибку.