«Перспектив у такої команди немає»: Верняєв жорстко розніс збірну України за виступ на ЧС

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
806
0 голосів
«Перспектив у такої команди немає»: Верняєв жорстко розніс збірну України за виступ на ЧС
Олег Верняєв на ЧС-2023 зі спортивної гімнастики. Фото: AP Photos
Після того, як визначилося підсумкове місце збірної України зі спортивної гімнастики у кваліфікації чемпіонату світу-2023, Олег Верняєв відреагував на результат дописом у соціальних мережах.

У другий змагальний день на чемпіонаті світу в Антверпені чоловіча збірна України здобула ліцензію на Олімпіаду-2024.

До складу команди на світову першість увійшов Олег Верняєв. Він разом з Іллею Ковтуном та Назаром Чепурним виступав у багатоборстві. Найкращий результат – 14.800 бала на паралельних брусах.

У складі збірної Верняєв посів 12-е командне місце, що й дало змогу нашій команді кваліфікуватися на Олімпіаду у Парижі.

У своєму пості в соціальній мережі Верняєв зазначив, що перспектив у команди немає та треба розібрати процес підготовки до ЧС.

«Видихаємо. Слава Богу ми це змогли. Не хочу наразі говорити нічого поганого, але розбір підготовки до чемпіонату світу має бути. Оскільки перспектив у такої команди немає. 

Або ми працюємо злагодженою командою і йдемо далі, або кожен сам за себе. Це просто виключно моя особиста думка», – написав Верняєв в інстаграмі.

Досягнення Олега Верняєва:

  • олімпійський чемпіон 2016 року на паралельних брусах. Віцечемпіон Ріо у багатоборстві.
  • чемпіон світу 2014 року на паралельних брусах. За кар'єру здобув п'ять нагород світової першості різних ґатунків (з них три — «срібні»).
  • шестиразовий чемпіон Європи. Востаннє здобував «золото» Євро в 2017 році — на брусах й у єдиноборстві.