«Ти що, Папа Римський чи, може, Господь Бог?!»: Мілевський жорстко відреагував на заяву Алієва щодо примирення

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
3264
5 голосів
«Ти що, Папа Римський чи, може, Господь Бог?!»: Мілевський жорстко відреагував на заяву Алієва щодо примирення
Алієв і Мілевський. Колаж: Sport-express.ua
Артем Мілевський ексклюзивно для сайту Sport-express.ua прокоментував нещодавній коментар Олександра Алієва стосовно їхнього можливого примирення після конфлікту.

Епопея Мілевський– Алієв набирає обертів! Артем після матчу Медіаліги проти команди Селезньова заявив, що готовий обійнятися з Алієвим, якщо вони зустрінуться на грі. Відповідь Олександра була доволі жорсткою. Кєнт сказав, що буде говорити з Мілею тільки тоді, якщо той вибачиться перед ним на всю країну.

Сайт Sport-express.ua зателефонував Мілевському, щоб дізнатися, чи готовий він на такий вчинок. 

– Артеме, Алієв готовий з вами помиритися, якщо ви вибачитеся на всю країну. Ви готові це зробити?

– Можливо (сміється, – прим. А.П.). А якщо чесно... Що?! Саша, прочитав твоє інтерв'ю. Дякую за відповідь, дорогенький! Я намагаюся налагодити з тобою стосунки, але мені перед тобою нема за що вибачатися, тим більше, на всю країну. 

Я не обзивав ні тебе, ні твою сім'ю ніякими поганими словами, як це робив ти по відношенню моїх близьких у своєму прямому ефірі в Instagram. Саша, спустися вже з небес на землю! Ти що, Папа Римський чи, може, Господь Бог?! (сміється, – прим. А.П.). Ну скільки можна, га? Ти ж не дитина врешті-решт, щоб таке казати. Будь чоловіком! Судячи з твого інтерв’ю, яким ти був, Саша, таким ти і залишився. Аріведерчі!

***

  • Конфлікт між Мілевським і Алієвим розпочався після того, як Артем в одному з інтерв'ю звинуватив Олександра в тому, що той без його згоди розголосив особисту інформацію про алкогольну залежність і лікування від неї.
  • Після цього Алієв заблокував Мілевського у всіх соцмережах та месенджерах, і колишні друзі припинили спілкування.