Магучіх розповіла, як витратила призові за Олімпіаду: донат на благодійність та ЗСУ, а також подяка своїй команді

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
393
0 голосів
Магучіх розповіла, як витратила призові за Олімпіаду: донат на благодійність та ЗСУ, а також подяка своїй команді
Ярослава Магучіх. Фото: Google
Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх розповіла про те, як саме витратила призові, які отримала за золоту нагороду на Олімпіаді-2024.

Олімпійська чемпіонка Ігор-2024 зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх розповіла, як витратила призові, які отримала за виступ на Олімпіаді:

«Було складне питання, куди витратити призові. Частину грошей отримала моя команда, яка допомагала мені досягати успіху. Інша частина – на благодійність. Але якщо про UA Animals я знала про їхні притулки, то з іншим було важче. 500 тисяч гривень перевела на патронатну службу Азова, ще 500 тисяч – госпіталям, а ще 1 мільйон – на автомобілі для ЗСУ.

Це перші публічні донати мої. Не показувала раніше привселюдно – не знаю чому. Мені здається, людям потрібно показувати, що ти теж береш участь, щоб усі брали участь, і не має значення, якщо це будуть невеликі суми», – сказала Магучіх в коменатрі для «Ми - Україна».

Влітку Ярослава Магучіх виграла усі можливі турніри – Олімпійські Ігри, чемпіонат Європи, кожен етап Діамантової ліги, в якому брала участь і фінал. На етапі в Парижі вона встановила світовий рекорд – 2.10 м.