Відомо, кого Рада хоче призначити міністром молоді та спорту України: чи варто боятися Бідному за посаду

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
479
2 голоси
Відомо, кого Рада хоче призначити міністром молоді та спорту України: чи варто боятися Бідному за посаду
Матвій Бідний. Фото: Google
Напередодні, 3 вересня, відбулося засідання Спеціального Європейського Комітету з питань Всесвітнього антидопінгового агентства (САНАМА), де зокрема вирішувалася і подальша доля в.о. міністра молоді та спорту України Матвія Бідного.

Члени Комітету з питань Всесвітнього антидопінгового агентства (САНАМА) одноголосно підтримали кандидатуру виконувача обов’язків міністра молоді і спорту України Матвія Бідного для його обрання до Виконавчого комітету WADA.

«WADA має шукати консенсус і налагоджувати тісну співпрацю між усіма зацікавленими сторонами, зосередитися на розбудові потенціалу на національному рівні, розвивати більше партнерств для того, щоб побудувати сильнішу глобальну антидопінгову систему», – цитує Бідного пресслужба Міністерства молоді та спорту.

Однак, зауважимо, що остаточне затвердження делегатів від Ради Європи до складу Виконавчого комітету очікується в жовтні під час засідання Комітету міністрів Ради Європи.

Також нагадаємо, що виконувача обов’язків міністра молоді і спорту України пана Бідного найближчим часм планують призначити на постійну посаду.

  • Матвій Бідний був призначений на свою теперішню посаду 9 листопада 2023 року.
  • З 2016 по 2020 роки він виконував функції директора департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту, з 2020-го – заступника міністра Вадима Гутцайта.