Маневська виграла бронзову медаль на ЧС-2023 з важкої атлетики: це четверта нагорода України на турнірі

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
446
0 голосів
Маневська виграла бронзову медаль на ЧС-2023 з важкої атлетики: це четверта нагорода України на турнірі
Анастасія Маневська, фото: Google
Українська спортсменка Анастасія Маневська здобула бронзову нагороду на чемпіонаті світу 2023 з важкої атлетики. Це четверта медаль України на турнірі.

Анастасія Маневська здобула «бронзу» на чемпіонаті світу 2023 з важкої атлетики.

25-річна українка принесла вже четверту медаль для збірної України на ЧС-2023 з важкої атлетики, який проходить у саудівському Ер-Ріяді. Це перша медаль для спортсменки на рівні ЧС.

Маневська посіла третє місце у ривку у ваговій категорії до 87 кг. Вона взяла 106 кг у першій же спробі. У наступних двох спробах українка не змогла підняти 108 кг. В останній спробі важкоатлетка зазнала травми плеча під час підйому ваги.

Через травму плеча Анастасія не виступила у поштовху. Чемпіонкою світу у двоборстві у категорії до 87 кг стала представниця Тайваню Ло Їн-Юань з результатом 245 кг.

  • За два дні до завершення ЧС збірна України має дві срібні та дві бронзові медалі. Раніше три нагороди на турнірі здобула Каміла Конотоп.
  • Наступний фінал за участю України відбудеться в Ер-Ріяді в неділю, 17 вересня. За медалі категорії понад 109 кг побореться Олег Ганзенко.