Російський літак скинув бомбу на будинок колишнього спонсора Світоліної: член НОК України розповів, як це сталося

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
181
0 голосів
Російський літак скинув бомбу на будинок колишнього спонсора Світоліної: член НОК України розповів, як це сталося
Юрій Сапронов. Фото: Google
Російський літак скинув КАБ на будинок відомого волонтера Юрія Сапронова. У результаті вибуху було зруйновано будівлю та знищено автомобіль.

У Харкові КАБ влучив в приватний будинок волонтера Юрія Сапронова. Вибухова хвиля зруйнувала будівлі та знищила автомобіль.

«У будинку залишалася дружина Ірина та охорона та помічники. Я не встиг доїхати, як подзвонила дружина, я повернувся. Це був будиночок охорони, гаражі. Руйнувань багато. Я тут живу 17 років, тут кілька будівель. Всі ці 17 років воно мені не сильно подобалось, перебудуємо, відновимо.

Я не травмувався, дружина не травмувалась, попадання пряме було в авто. Від авто лишився шматок двигуна і диск. Зараз ще треба зрозуміти, чи вижили коти», – сказав Сапронов в коментарі для кореспондента «Думки».

Зазначається, що повністю зруйновано приміщення площею 300 кв. м, пошкоджені гаражі, будинок охорони. Також загинули тварини: у будинку жили п'ять котів.

  • З 2007 по 2017 рік Юрій Сапронов був спонсором Еліни Світоліної, за весь період бізнесмен вклав у спортсменку близько одного мільйона доларів.
  • Наразі волонтер є членом Національного олімпійського комітету України.
  • У готелі «Superior Golf Club», який належить Юрію Сапронову, завжди зупинялася збірна України та всі суперники донецького Шахтаря в Лізі чемпіонів.