«Він – найстійкіший американський засранець на цій планеті»: реакція спортивного світу на замах на Трампа

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
180
0 голосів
«Він – найстійкіший американський засранець на цій планеті»: реакція спортивного світу на замах на Трампа
Дональд Трамп. Фото: Google
Колишнього президента США Дональда Трампа намагалися вбити на мітингу у Пенсільванії – спортивний світ відреагував на замах на відомого політика.

На Дональда Трампа було скоєно замах під час передвиборчого мітингу. Під час його виступу у Пенсільванії пролунали постріли у бік колишнього президента США.

Зазначається, що Дональда Трампа поранено у верхню частину правого вуха. Спортивний світ відреагував на замах на політика:

Голова UFC Дейна Вайт: «Я молюся, щоб президент Трамп був на 100% здоровий. Він найжорсткіший, найстійкіший американський засранець на цій планеті. Я сподіваюся, що слабкий боягуз, який стріляв у нього, отримає те, на що заслуговує».

Колишній чемпіон UFC Конор Макгрегор: «78-річний мультимільярдер мав би бути на яхті, на полях для гольфу. Але він цього не робить. Він у Пенсільванії, випльовує кулі. Він балотується через любов до своєї країни. Боже, бережи Дональда! Хай Бог благословить Сполучені Штати».

Колишній форвард збірної Англії Гарі Лінекер: «Шок».

За даними New York Post нападник – 20-річний житель Пенсильванії. Його вбито. Мотиви стрільця наразі не встановлені. Загалом на мітингу загинула одна людина, ще двоє важко поранені.