«Мене не спиняє і не спинить»: Тайра розповіла про свій стан здоров'я та про участь у Іграх нескорених

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
675
0 голосів
«Мене не спиняє і не спинить»: Тайра розповіла про свій стан здоров'я та про участь у Іграх нескорених
Юлія «Тайра» Паєвська. Фото: Google
Українська парамедикиня Юлія «Тайра» Паєвська, яка бере участь у Іграх нескорених-2023, розповіла про свій стан здоров'я після полону, а також поділилась враженнями від турніру.

Українська парамедикиня Юлія «Тайра» Паєвська бере участь у Іграх нескорених-2023, що тривають у німецькому Дюссельдорфі.

Волонтерка мала дебютувати на цих змаганнях ще у 2022 році, але за місяць до старту турніру потрапила до російського полону. «Тайру» звільнили в червні того року, і в 2023-му вона знову стала частиною збірної України.

Юлія розповіла про свій нинішній стан здоров'я:

«Проблеми не тільки з зором насправді. Є проблеми з хребтом, тому маю намір робити операцію. Після полону є досить багато траблів по здоров'ю, але це мене не спиняє і не спинить. Допоки я дихаю, я буду боротись. Так, як зможу».

«Тайра» поділилась враженнями від участі у Іграх нескорених:

«На великі дистанції на милицях не можу ходити: дуже втомлююсь. А мені ще змагатися у стрільбі з лука й плаванні. Мене мотивують робота й досягнення партнерів по команді. Я дуже радію з того, як вони працюють над собою, і вони мене надихають», – розповіла Юлія в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Загалом Україна має вже 19 медалей: шість золотих, 11 срібних та дві бронзові.
  • Українська збірна у Іграх нескорених представлена в усіх видах спорту, крім регбі на візках. 
  • Ігри нескорених триватимуть до 16 вересня.