«Я кажу: «Яку обручку, навіщо?»: Магучіх розповіла, як отримала пропозицію від свого нареченого

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
5695
2 голоси
«Я кажу: «Яку обручку, навіщо?»: Магучіх розповіла, як отримала пропозицію від свого нареченого
Ярослава Магучіх. Фото: Google
Бронзова призерка Олімпійських Ігор зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх розповіла деталі пропозиції, яку зробив їй її наречений Назар Степанов.

Чинна чемпіонка світу зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх розповіла деталі пропозиції, яку їй зробив її наречений Назар Степанов:

«Обручку я потім сама вибирала, тому що в мене тонкі пальці, і не все проходить через кісточку. Але я потім віддала йому її і сказала, що я чекаю пропозицію. Але ініціатива була його. Ми після фіналу Діамантової Ліги поїхали святкувати мій День Народження у Нью-Йорк.

Він мене завів до магазину і сказав: «Вибирай яку хочеш обручку».  Я кажу: «Яку обручку, навіщо?». «На заручини», – каже. І вже коли ми її разом обрали, я віддала йому, і кажу: «Я чекаю класичну пропозицію», – розповіла Магучіх в коментарі для подкасту «Легка розмова».

Нагадаємо, що чемпіонка світу зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх виступить на етапі Діамантової ліги-2024 у Стокгольмі.

  • У легкоатлетичному сезоні 2023 року  Магучіх вперше стала чемпіонкою світу, а також виграла три етапи та вдруге поспіль Суперфінал Діамантової ліги.
  • В 2022 році Ярослава виграла «золото» чемпіонату світу у приміщенні в Белграді з результатом 2,02 м.
  • Магучіх є п'ятиразовою призеркою чемпіонатів світу: двічі вигравала золото у приміщенні в 2022 році та на відкритому повітрі у 2023, тричі срібло. Українка є лідеркою світового рейтингу.
  • Особистий рекорд Ярослави Магучіх – 2.06 м, який був встановлений у лютому 2021 року.